Wie zijn wij

Na een carrière bij de Koninklijke Marine, begon In 1994 eigenaar Marc Jacobs in zijn garage de VOF D&J Installatiebureau.

​De opdrachten namen een vlucht en in 1999 werd D&J Installatiebureau een BV.
Inmiddels  bestaat het team van D&J Installatiebureau BV uit 25 gemotiveerde medewerkers.
Ons team realiseert jaarlijks ca. 300 nieuwbouwwoningen en appartementen in de W- installatie.
 
Op ons kantoor wordt het voorbereidende werk verricht, van technisch ontwerp tot tekeningen. Vanuit daar worden de diverse nieuwbouwprojecten ingepland & aangestuurd.
 
De ontwerpen worden door ons vaste team van eigen monteurs op de verschillende projecten - vanaf de riolering  tot aan de dakranderen -  gerealiseerd.  Aspecten als milieu, duurzaamheid en technische innovaties zijn door de constante scholing van ons team gewaarborgd in zowel ontwerp en realisatie.

D&J Installatiebureau bij het tvprogramma 'Holland van Boven' op SBS6
 

Kampioen in de regio

We zijn er trots op dat D&J installatiebureau BV in Limburg en Brabant een kampioen is geworden in de realisatie van seriematige nieuwbouw projecten op alle gebieden van gas, water en verwarminginstallaties.
 

Opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers zijn aannemers en projectontwikkelaars, met hen vormen wij per project een nauw betrokken bouwteam. Door deze intensieve samenwerking zijn we in staat kwalitatief, slim, snel en efficiënt onze installaties te realiseren.