Disciplines

GaWaLo (Gas, water en loodgieterwerk)

Een gas of waterleiding aanleggen in een groot complex is niet zomaar een kwestie van A naar B. Rekening moet worden gehouden met druk, temperatuur, diameters, het aantal meters en het voorkomen van legionella vorming in het leidingnetwerk.
 
Of het nu een nieuwe riolering, of de aanvoer van water naar de bovenste etage betreft, het doel is een zo comfortabel mogelijke en probleemloze installatie te ontwerpen.

 

CV installaties en vloerverwarming

Bij het ontwerp en aanleg van warmte installaties hebben we niet alleen te maken met de wens tot comfort enerzijds, maar ook met de wettelijke eisen m.b.t. veiligheid, milieu en - in steeds grotere mate - de eisen voor energie zuinige installaties.
Wij denken graag mee in de mogelijkheden en oplossingen, samen met opdrachtgevers en fabrikanten.

 


 

Zinkwerken, een oud ambacht

Zowel in nieuwbouw, alsook in renovatie projecten worden zinken rand- en dakafwerkingen vaak toegepast. Dat is niet verwonderlijk, zink is namelijk een hoogwaardig materiaal dat lang zal meegaan en behoeft bovendien geen onderhoud. Niet alleen hemelwaterafvoeren, maar ook decoratieve elementen sieren gebouwen en woningen.
Het verwerken en monteren van Zink is een vakmanschap dat alleen door ervaring kan worden eigen gemaakt. D&J Installatiebureua BV is ook uw partner als het gaat om montage, vervanging of ontwerp van dakgoten, dakkapellen en randafwerking aan uw gevel of dak.